Wash the pork ribs and cut into portions. Dry them from water using paper towels. Conveniently place the products you need on your desktop. Prepare a heat-resistant pan and foil. Turn the oven on 180 degrees.
Свиные ребра вымойте и поделите на порционные кусочки. Обсушите их от воды с помощью бумажных полотенец. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Приготовьте жаропрочную форму и фольгу. Включите духовку на 180 градусов.
Marinate the ribs. Place the pork ribs, tomato paste, suneli hops, chopped garlic into a bowl, add salt and mix everything thoroughly. Leave to marinate for 15 minutes.
Замаринуйте ребра. Отправьте в миску свиные ребра, томатную пасту, хмели-сунели, нарезанный чеснок, посолите и тщательно все перемешайте. Оставьте мариноваться на 15 минут.
Bake the ribs. Line an ovenproof dish with foil and place the ribs on it. Cover the top tightly with foil and place in an oven preheated to 180 degrees for 50 minutes. When the ribs are cooked, remove the top layer of foil and leave to bake for another 25 minutes at 200 degrees.
Запеките ребра. Жаропрочную форму выстелите фольгой и выложите на нее ребрышки. Сверху плотно накройте фольгой и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 50 минут. Когда ребра приготовятся, уберите верхний слой фольги и оставьте запекаться еще на 25 минут при температуре 200 градусов.
When serving, garnish the roasted pork ribs with sprigs of rosemary or thyme.
При подаче украсьте запеченные свиные ребра веточками розмарина или тимьяна.