Wash the potatoes and onions and peel them. Chop the garlic and onion. Cut the potatoes into small pieces, cover with water. Wash the pork ribs and cut into small pieces. Wash the parsley, dry on paper towels and finely chop.
Вымойте картофель с луком и почистите. Измельчите чеснок и лук. Нарежьте картофель на небольшие кусочки, залейте водой. Свиные ребра вымойте и поделите на небольшие кусочки. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Fry the ribs. Season the ribs with salt, pepper and paprika. Let stand for 5 minutes. Then, in the same pan in which you will cook the dish, heat the oil and fry the ribs over high heat until golden brown, about 5-7 minutes. There is no need to bring it to readiness. Remove ribs from pan.
Обжарьте ребрышки. Ребра обмажьте солью, перцем и паприкой. Дайте постоять 5 минут. Затем в этой же посуде, в которой будете готовить блюдо, нагрейте масло и обжарьте ребрышки на сильном огне до золотистого цвета, приблизительно 5-7 минут. До готовности доводить не нужно. Выньте ребра из кастрюли.
Stew potatoes with ribs. Place chopped garlic and onion in a saucepan without adding oil and fry until the onion is transparent. Place 1 tbsp into the pan. tomato paste and lightly fry for another 3 minutes. Place the chopped potatoes in a saucepan and stir the entire contents. Pour 1 glass of water into the pan, return the fried ribs, cover with a lid and leave the dish to simmer for 15 minutes. Remove the pan from the heat and let the dish sit for another 10 minutes.
Потушите картошку с ребрами. В кастрюлю уже без добавления масла выложите измельченные чеснок с луком и обжаривайте до прозрачности лука. Отправьте в кастрюлю 1 ст.л. томатной пасты и слегка обжарьте еще 3 минуты. Нарезанный картофель положите в кастрюлю и перемешайте все содержимое. Налейте в кастрюлю 1 стакан воды, верните обжаренные ребрышки, накройте крышкой и оставьте тушиться блюдо на 15 минут. Снимите кастрюлю с огня и дайте блюду настояться еще 10 минут.
Place the infused dish on deep plates and sprinkle with parsley.
Настоявшееся блюдо разложите по глубоким тарелкам и присыпьте зеленью петрушки.