Wash the meat and dry with paper towels. Cut the head of garlic in half horizontally and peel off the skins. Pass one half through a press. Chop the greens for serving. Rinse the mushrooms quickly under cold water and cut in half. Prepare the foil. Preheat the oven to 170 degrees.
Мясо вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Разрежьте головку чеснока пополам по горизонтали, почистите от шелухи. Одну половину пропустите через пресс. Зелень для подачи порубите. Грибы быстро ополосните под холодной водой и разрежьте пополам. Приготовьте фольгу. Разогрейте духовку до 170 градусов.
Start searing the ribs. Heat the olive oil in a deep heatproof frying pan. Place the ribs and season with salt and pepper. Fry for 10-15 minutes until browned on all sides. Place one half of the garlic head, cut side down, in the pan. Add tomato paste and cook for 1-2 minutes. Pour in the wine, let it boil and cook for 10-15 minutes until the liquid is reduced by half. Pour in enough beef broth to almost cover the ribs. Bring to a boil.
Приступите к обжариванию ребрышек. В глубокой жаропрочной сковороде разогрейте оливковое масло. Выложите рёбрышки, приправьте солью и перцем. Обжаривайте 10-15 минут, чтобы они подрумянились со всех сторон. Положите в сковороду одну половину головки чеснока срезом вниз. Добавьте томатную пасту и готовьте 1-2 минуты. Влейте вино, дайте ему закипеть и готовьте 10-15 минут, пока жидкости не станет вдвое меньше. Влейте говяжий бульон так, чтобы он почти закрыл рёбрышки. Доведите до кипения.
Place the ribs in the oven to bake. Transfer the contents of the pan to a baking dish, cover with foil and place in the preheated oven for 3-4 hours or until the meat pulls away easily from the bones. Baste the meat with broth during cooking.
Поставьте ребрышки запекаться в духовку. Переложите содержимое сковороды в форму для запекания, накроейте фольгой и поставьте в разогретую духовку на 3-4 часа или до тех пор, пока мясо не будет с лёгкостью отходить от костей. В процессе приготовления поливайте мясо бульоном.
Prepare the mushrooms and bacon. About 10 minutes before the ribs are done, fry the bacon until crisp and golden brown, 2 to 3 minutes. Then add the mushrooms to the bacon. Fry for another 4-5 minutes. Drain off excess fat.
Приготовьте грибы и бекон. Примерно за 10 минут до готовности рёбрышек обжарьте бекон до хрустящей золотистой корочки в течение 2-3 минут. Затем грибы добавьте к бекону. Жарьте ещё 4-5 минут. Слейте излишки жира.
Make the sauce. Remove excess fat from the broth in which the meat was cooked and strain the liquid. Mix with garlic passed through a press. If the sauce turns out too watery, put it on the fire for 10-15 minutes.
Сделайте соус. Уберите лишний жир из бульона, в котором готовилось мясо, процедите жидкость. Смешайте с пропущенным через пресс чесноком. Если соус получается слишком водянистым, поставьте его на огонь на 10-15 минут.
Serve the finished veal ribs with bacon and mushrooms on top and sprinkle with sauce. Garnish with chopped parsley leaves.
Готовые телячьи ребрышки подавайте, выложив сверху бекон и грибы и полив соусом. Украсьте рублеными листьями петрушки.