Rinse the meat thoroughly, dry and cut into large portions of 2-3 ribs each. Peel the onions and cut them into large rings or half rings. Peel the garlic cloves, crush them with the flat surface of a knife and finely chop them. Rinse the greens, dry and finely chop. Prepare the grill, grate, lighter fluid and charcoal.
Мясо тщательно промойте, обсушите и порежьте крупными порционными кусками по 2-3 ребра в каждом. Репчатый лук очистите, порежьте крупными кольцами или полукольцами. Дольки чеснока очистите, раздавите плоской поверхностью ножа и мелко нашинкуйте. Зелень ополосните, обсушите и мелко порежьте. Подготовьте мангал, решетку, жидкость для розжига и древесный уголь.
Prepare the marinade. In a large, deep bowl or saucepan, combine soy sauce, wine, liquid honey, ketchup or tomato sauce, salt, pepper mixture and sweet paprika. Dip the prepared pieces of meat into the marinade one by one and rub them with your hands on all sides. Add onions, garlic and chopped parsley to the ribs, mix everything thoroughly again. Keep the meat in the refrigerator for 3 to 10 hours, stirring it a couple of times during this time.
Приготовьте маринад. В большой и глубокой миске или кастрюле смешайте соевый соус, вино, жидкий мед, кетчуп или томатный соус, соль, смесь перцев и сладкую паприку. Подготовленные кусочки мяса по очереди опускайте в маринад и натирайте их руками со всех сторон. К ребрышкам добавьте репчатый лук, чеснок и измельченную петрушку, еще раз все тщательно перемешайте. Выдержите мясо в холодильнике от 3 до 10 часов, пару раз перемешав его за это время.
Prepare the coals. Place the coals in the roasting pan, pour a small amount of lighter fluid on them, and light them. Place the marinated pork ribs on the grill, not too close together, and grill over coals for 15-20 minutes, turning frequently to prevent the ribs from burning. Check the readiness of the dish with a knife by piercing the thickest piece of meat - clear juice should come out of it.
Приготовьте угли. Насыпьте угли в жаровню, налейте на них небольшое количество жидкости для розжига и разожгите. Выложите маринованные свиные ребрышки на решетку не слишком плотно друг к другу и жарьте на углях в течение 15-20 минут, часто переворачивая, чтобы ребрышки не подгорели. Готовность блюда проверьте ножом, проткнув самый толстый кусок мяса, – из него должен выходить прозрачный сок.
Serve marinated pork ribs immediately after cooking. The best side dish for this dish would be fresh vegetables, herbs or salad.
Свиные ребрышки в маринаде подавайте сразу после приготовления. Лучшим гарниром к этому блюду будут свежие овощи, зелень или салат.