Wash and peel the vegetables, rinse the meat.
Помойте и почистите овощи, промойте мясо.
Prepare all ingredients. Sprinkle salt and pepper over the ribs until they completely cover the meat. Chop the potatoes and carrots coarsely, the onion into half rings, and pass the garlic through a press.
Приготовьте все ингредиенты. Обсыпьте солью и перцем ребра так, чтобы они покрыли мясо полностью. Картофель и морковь нарежьте крупно, лук — полукольцами, а чеснок пропустите через пресс.
Stew the meat. Heat a deep frying pan with oil. Place the ribs in it, cover with a lid and simmer over low heat for 10-15 minutes. Then add the vegetables, cover with water and continue to simmer for another 3 hours until the meat is tender. Pour the juice that forms during the process into a separate bowl and mix with cream. Pour the cream mixture into the pan and cook over medium heat for another 20 minutes.
Потушите мясо. Разогрейте глубокую сковороду с налитым маслом. Положите в нее ребра, накройте крышкой и тушите на малом огне 10-15 минут. Затем добавьте овощи, залейте водой и продолжайте тушить еще 3 часа, пока мясо не станет мягким. Сок, который образуется в процессе, слейте в отдельную посуду и смешайте со сливками. Залейте сливочную смесь в кастрюлю и варите на среднем огне еще минут 20.
Serve with fresh herbs or crusty bread.
Подавайте блюдо со свежей зеленью или хрустящим хлебом.