Wash and cut the meat into pieces of 2 ribs each, peel the onion and garlic.
Промойте и нарежьте мясо на куски по 2 ребра в каждом, почистите лук и чеснок.
Fry the ribs. Chop the garlic and cut the onion into half rings. Heat a frying pan with vegetable oil and place the ribs on it. Fry the meat over high heat for 15 minutes until golden brown, remembering to turn over. Then add onion and garlic. Fry for another 3 minutes, stirring thoroughly.
Пожарьте ребрышки. Измельчите чеснок, а лук нарежьте полукольцами. Разогрейте сковороду с растительным маслом и переложите на нее ребрышки. В течение 15 минут жарьте мясо на сильном огне до золотистого цвета, не забывая переворачивать. Затем добавьте лук и чеснок. Обжаривайте еще минуты 3, тщательно перемешивая.
Stew the meat. Add water and cook the ribs for 20 minutes over low heat, covered, until the meat is tender. Add salt, pepper and other spices.
Потушите мясо. Влейте воду и готовьте ребрышки 20 минут на слабом огне под крышкой, пока мясо не станет мягким. Добавьте соль, перец и другие специи.
Can be served with a side dish of pasta, rice or potatoes. A vegetable salad is also suitable for the dish.
Можно подавать с гарниром из макарон, риса или картофеля. Также к блюду подойдет овощной салат.