Rinse the meat, pat dry with a paper towel, and cut into medium-sized pieces. Peel the potatoes, carrots and onions and rinse. Soak the millet for 15 minutes in a bowl of cold water, rinse and drain. Rinse the greens with water and dry. Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a fine grater. Finely chop the greens.
Мясо промойте, промокните бумажным полотенцем, нарежьте кусочками среднего размера. Картофель, морковь и лук очистите от кожуры, промойте. Пшено замочите на 15 минут в миске с холодной водой, промойте, слейте воду. Зелень промойте водой и просушите. Лук порежьте маленькими кубиками, морковь натрите на мелкой терке. Мелко нарежьте зелень.
Prepare the broth. Place the meat in the pan. Pour in enough water to cover the meat. Place the pan on the fire and let it boil. Drain the water and wash the pan. Take 2-2.5 liters of water and place the meat in a saucepan. Place on heat, simmer over medium heat, then reduce heat. Add peppercorns. Cook for 40-50 minutes until the meat is cooked.
Приготовьте бульон. Положите мясо в кастрюлю. Налейте воду, чтобы вода покрыла мясо. Поставьте кастрюлю на огонь и дайте закипеть. Слейте воду, вымойте кастрюлю. Наберите 2-2,5 л воды и положите мясо в кастрюлю. Поставьте на огонь, закипятите на среднем огне, затем уменьшите огонь. Добавьте перец горошком. Варите 40-50 минут до готовности мяса.
Prepare the roast. Pour vegetable oil into the frying pan. Add onions and carrots, stir, fry for 7-10 minutes over low heat. Be careful not to burn the vegetables.
Приготовьте зажарку. На сковороду налейте растительное масло. Выложите лук и морковь, перемешайте, обжарьте 7-10 минут на медленном огне. Следите, чтобы овощи не подгорели.
Make some stew. Add potatoes and millet to the boiling broth. Cook for 10 minutes. Add bay leaf, salt and pepper. Add frying. After 5 minutes, add the greens. Turn off the heat, cover the pan with a lid, and let sit for 25-30 minutes.
Сварите похлебку. В кипящий бульон добавьте картофель и пшено. Варите 10 минут. Положите лавровый лист, посолите, поперчите. Добавьте зажарку. Через 5 минут добавьте зелень. Выключите огонь, накройте кастрюлю крышкой, дайте настояться 25-30 минут.
Serve crispy bread with the hot royal stew.
К горячей царской похлебке подайте хрустящий хлеб.