To prepare the sugar cream for the cake, you need to cool the cream. Prepare a mixing bowl and mixer. You can also chill the mixer whisk in the refrigerator in advance. This will allow the buttercream to rise better.
Для приготовления сахарного крема для торта необходимо охладить сливки. Подготовьте емкость для взбивания и миксер. Венчик миксера также можно заранее охладить в холодильнике. Так сливочный крем поднимется лучше.
Make cream from sugar. Pour the cream into a deep container and add powdered sugar. Beat the mixture with a mixer at low speed for 1-2 minutes. During this time, the powdered sugar will dissolve and the sugar cream will begin to thicken. At this point, increase the mixer speed to high and continue beating for another 3-5 minutes until soft peaks form.
Сделайте крем из сахара. В глубокую емкость налейте сливки и добавьте сахарную пудру. Взбивайте смесь миксером на низкой скорость 1-2 мин. За это время сахарная пудра растворится, а сахарный крем начнет густеть. В этот момент скорость миксера увеличьте до максимума и продолжайте взбивать еще 3-5 мин до образования мягких пиков.