Rinse the liver thoroughly. Dry and cut into small pieces. Wash and peel the pear.
Тщательно промойте печень. Высушите и нарежьте небольшими кусочками. Грушу вымойте и очистите от кожуры.
Dip the liver pieces in a mixture of flour and dried basil. Fry in a well-heated frying pan in a small amount of oil for 2-3 minutes on each side. Lightly salt.
Обваляйте кусочки печени в смеси муки и сушеного базилика. Обжарьте на хорошо разогретой сковороде в небольшом количестве масла по 2-3 минуты с каждой стороны. Слегка посолите.
Slice the pear into not very thin slices.
Нарежьте грушу не очень тонкими слайсами.
Mix a spoonful of honey with 3 tablespoons of water. Fry the pear in this mixture for 3-4 minutes until golden brown.
Смешайте ложку меда с 3 ложками воды. Обжарьте в этой смеси грушу в течение 3-4 минут до золотистого цвета.
Place lettuce leaves, pieces of chicken liver and fried pear pieces on plates.
На тарелки выложите листья салата, кусочки куриной печени и обжаренные кусочки груши.
Cut the cheese into small pieces. Add to salad.
Сыр нарежьте небольшими кусочками. Добавьте в салат.
Prepare the dressing: mix lemon juice and olive oil. Pour the dressing over the salad and sprinkle with chopped nuts. Season with pepper and serve immediately.
Подготовьте заправку: смешайте лимонный сок и оливковое масло. Полейте салат заправкой и посыпьте измельченными орешками. Поперчите и сразу же подавайте.