Chop the nuts.
Измельчите орехи.
Combine all ingredients for refueling. Beat everything with an immersion blender until smooth.
Соедините все компоненты для заправки. Взбейте все погружным блендером до однородной массы.
Cut the salad. Place it on part of the dish.
Нарежьте салат. Выложите его на часть блюда.
Cut the cheese into cubes. Place the ingredients on the dish in sections.
Нарежьте кубиками сыр. Выкладывайте ингредиенты на блюдо секторами.
Cut the grapes into halves. Add to dish.
Разрежьте виноград на половинки. Добавьте на блюдо.
Salt and pepper the chicken. Cut the fillet into small pieces and fry in a little oil until golden brown. Place the chicken on a platter with the remaining ingredients. Sprinkle nuts on top.
Посолите и поперчите курицу. Нарежьте филе небольшими кусочками и обжарьте на небольшом количестве масла до золотистого цвета. Выложите курицу на блюдо к остальным ингредиентам. Сверху посыпьте орехами.
Season the salad with the prepared sauce.
Заправьте салат приготовленным соусом.