Peel the onion. Chop the cilantro.
Очистите лук. Измельчите кинзу.
Rinse the beans. Pour 5 glasses of water and cook for 1-1.5 hours.
Промойте фасоль. Залейте 5 стаканами воды и варите 1-1,5 часа.
Cut the onion into quarter rings and fry until translucent. Add beans and fry for 5 minutes.
Нарежьте лук четвертькольцами и обжарьте до полупрозрачности. Добавьте фасоль и обжаривайте в течение 5 минут.
Grind the garlic and nuts in a blender. Add all seasonings and stir again. Dilute the mixture with a glass of bean broth.
Чеснок и орехи измельчите в блендере. Добавьте все приправы и еще раз перемешайте. Разведите смесь стаканом фасолевого отвара.
Pour the nut mixture into the pan with the onions and beans. Cook over medium heat for another 5 minutes.
Влейте ореховую смесь в сковороду с луком и фасолью. Готовьте на среднем огне еще 5 минут.
Remove the lobio from the heat and cool. Add vinegar, cilantro and garnish with pomegranate seeds.
Снимите лобио с огня, остудите. Добавьте уксус, кинзу и украсьте зернами граната.