Pre-cool the cream to 3-5 degrees. This will allow them to beat well while preparing the cream cheese curd. Prepare your mixer.
Предварительно охладите сливки до 3-5 градусов. Это позволит им хорошо взбиться во время приготовления творожного крем-чиза. Подготовьте миксер.
Make cream cheese with cream. To do this, pour the cold cream into a deep container and add powdered sugar. Beat for 10 minutes until the cream triples in volume. Gradually add the cream cheese and continue beating. Cream cheese for a cream-based cake should become matte and smooth.
Сделайте крем-чиз на сливках. Для этого холодные сливки вылейте в глубокую емкость и добавьте сахарную пудру. В течение 10 мин взбивайте, пока крем не увеличится в объеме в 3 раза. Постепенно вводите творожный сливочный сыр и продолжайте взбивать. Крем-чиз для торта на сливках должен стать матовым и гладким.
Place the cream cheese for the cake in the refrigerator for 20-30 minutes to stabilize.
Отправьте крем-чиз для торта на 20-30 мин в холодильник для стабилизации.