Chop nuts and dried fruits.
Измельчите орехи и сухофрукты.
Add yolks, sour cream and sugar, zest and butter, cut into small cubes, into the container with cottage cheese.
Добавьте в емкость с творогом желтки, сметану и сахар, цедру и масло, нарезанное маленькими кубиками.
Beat with a blender until smooth.
Взбейте блендером до однородности.
Place the mixture in a saucepan, stirring continuously over low heat. Bring to the first signs of boiling and immediately remove from heat.
Поместите массу в сотейник, непрерывно помешивая на слабом огне. Доведите до первых признаков закипания и сразу снимайте с огня.
As soon as you remove the mixture from the heat, immediately place the container with it in a bowl of cold water. Stirring constantly, let it cool completely.
Как сняли массу с огня, сразу поместите емкость с ней в миску с холодной водой. Постоянно помешивая, дайте ей полностью остыть.
Stir the prepared fillings into the mixture.
Вмешайте в массу подготовленные наполнители.
Place the mixture in a mold covered with gauze. Then fold the edges of the gauze towards the center.
Выложите массу в форму, покрытую марлей. Затем заверните края марли к центру.
Cool the mass for 2160-2880 minutes.
Охлаждайте массу в течение 2160-2880 минут.
Carefully remove the Easter from the mold.
Аккуратно извлеките пасху из формы.