Prepare a saucepan or any other container with a thick bottom in advance. Take out the mixer.
Подготовьте заранее сотейник или любую другую емкость с толстым дном. Достаньте миксер.
Prepare the milk base. Pour the flour into a saucepan and place over medium heat. Stirring constantly with a whisk, add milk little by little. As soon as the mixture boils, keep it on the fire for another half a minute, then remove and leave to cool for 10 minutes. Then cover the cream with cling film for 15 minutes, then put it in the refrigerator for 60 minutes.
Подготовьте молочную основу. Муку высыпьте в сотейник и поставьте на средний огонь. Постоянно помешивая венчиком, добавляйте понемногу молоко. Как только масса закипит, подержите ее на огне еще полминуты, а затем снимите и оставьте остывать на 10 мин. Затем накройте крем пищевой пленкой на 15 мин, после чего уберите в холодильник на 60 мин.
Prepare milk cream. To do this, beat room temperature butter with powdered sugar with a mixer for 4 minutes. Gradually add the milk base and continue beating the milk cake cream until smooth.
Приготовьте молочный крем. Для этого миксером в течение 4 мин взбейте сливочное масло комнатной температуры с сахарной пудрой. Постепенно добавляйте молочную основу и продолжайте взбивать крем для торта из молока до получения однородной консистенции.