Chop onion, garlic, chili and herbs. Prepare minced meat using a meat grinder. Grate the potatoes, chop the tomatoes. In a separate bowl, beat the egg.
Измельчите лук, чеснок, чили и зелень. Приготовьте фарш из мяса с помощью мясорубки. Натрите картофель, измельчите помидоры. В отдельной миске взбейте яйцо.
Fry onion, garlic and chili in hot oil. Add minced meat, herbs, stir and simmer over medium heat for 5 minutes.
На раскаленном масле обжарьте лук, чеснок и чили. Добавьте фарш, травы, перемешайте и томите на среднем огне 5 минут.
Add chopped tomatoes, tomato paste, meat broth, brown sugar, pepper, salt to the meat and mix well. Place the potatoes and cook the filling for 20-25 minutes over low heat until the juice has evaporated. Remove the filling from the heat, add the parsley and cool to room temperature.
К мясу добавьте измельченные томаты, томатную пасту, мясной бульон, коричневый сахар, перец, соль и хорошо перемешайте. Выложите картофель и варите начинку 20-25 минут на медленном огне, пока сок не выпарится. Снимите начинку с огня, добавьте петрушку и остудите до комнатной температуры.
Roll out the puff pastry and cut out circles from it. Divide the dough into the molds and spoon out the filling. Cover the molds with another circle of dough, pinch the edges with a fork and brush the pies with beaten egg. Bake in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Раскатайте слоеное тесто и вырежьте из него кружки. Распределите тесто по формочкам, ложкой выложите начинку. Накройте формочки другим кружком теста, края зажмите вилкой и смажьте пирожки взбитым яйцом. Выпекайте в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 20-25 минут.