Grate some of the mozzarella on a fine grater, and cut some into slices. Cut the raw smoked sausage into thin slices.
Часть моцареллы натрите на мелкой терке, а часть нарежьте пластинками. Нарежьте сырокопченую колбасу тонкими ломтиками.
In a deep container, mix the sifted flour with salt. In a separate bowl, whisk milk with egg and vegetable oil. Combine the liquid mixture with the dry mixture and knead the dough. Knead the dough for 5 minutes, dusting it with flour if necessary.
В глубокой емкости смешайте просеянную муку с солью. В отдельной миске взбейте молоко с яйцом и растительным масло. Жидкую смесь соедините с сухой и замесите тесто. Месите тесто 5 минут, при необходимости посыпая его мукой.
Roll the dough into a ball and place it in a clean container greased with vegetable oil. Cover with cling film and leave for 20 minutes at room temperature.
Скатайте тесто в шар и поместите его в чистую емкость, смазанную растительным маслом. Накройте пищевой пленкой и оставьте на 20 минут при комнатной температуре.
In a separate bowl, combine the minced meat with salt, spices and green onions.
В отдельной миске соедините фарш с солью, специями и зеленым луком.
Roll out part of the dough into a small round layer 1-2 mm thick. Transfer the workpiece into a small round container. Brush the dough with tomato sauce, leaving an edge. Place salami on top of the sauce and on the sides, sprinkle with mozzarella. Repeat layer with salami. Next, form a cutlet from the minced meat and place it at the very top. Brush it with tomato sauce and add mozzarella slices. Pull the edges of the dough towards the center and pinch tightly.
Часть теста раскатайте в небольшой округлый пласт толщиной 1-2 мм. Переложите заготовку в небольшую круглую емкость. Смажьте тесто томатным соусом, оставляя края. Выложите поверх соуса и по бокам салями, присыпьте моцареллой. Повторите слой с салями. Далее сформируйте котлету из фарша и выложите его в самом верху. Смажьте ее томатным соусом и выложите дольки моцареллы. Подтяните края теста к центру и тщательно защипните.
Carefully transfer the burger to a baking sheet lined with paper. Brush the tops of the burgers with butter, add a slice of sausage and sprinkle with the remaining grated mozzarella. Bake in an oven preheated to 200°C for 15 minutes.
Аккуратно переложите бургер на противень, застеленный бумагой. Смажьте верхушки бургеров сливочным маслом, выложите по ломтику колбасы и присыпьте остатками тертой моцареллы. Выпекайте в заранее разогретой до 200 °С духовке в течение 15 минут.