Cut the salami into slices. Grate the cheese.
Нарежьте салями слайсами. Натрите сыр на терке.
Mix warm water with yeast. Add sugar, mix well and leave for 5 minutes. Sift the flour, add salt and honey and knead the dough. Knead the dough by hand for 2-3 minutes, adding flour if necessary.
Смешайте теплую воду с дрожжами. Добавьте сахар, хорошо перемешайте и оставьте на 5 минут. Просейте муку, добавьте соль и мед и замесите тесто. Месите тесто вручную 2-3 минуты, при необходимости добавляя муку.
Place the dough in a container greased with a thin layer of oil, cover with a towel and place in a warm place for 60 minutes. Set aside a quarter of the finished dough to form the sides of the cake.
Поместите тесто в емкость, смазанную тонким слоем масла, накройте полотенцем и отправьте в теплое место на 60 минут. Четверть готового теста отложите в сторону для формирования бортиков торта.
Divide the remaining dough into 5 equal parts and roll each into a thin layer. Cut a round blank from each layer, focusing on the diameter of the mold used. Bake each base in an oven preheated to 200°C for 3-5 minutes.
Оставшееся тесто разделите на 5 равных частей и раскатайте каждую в тонкий пласт. Вырежьте из каждого пласта круглую заготовку, ориентируясь на диаметр используемой формы. Каждую основу выпекайте в заранее разогретой до 200 °С духовке в течение 3-5 минут.
Roll out the remaining dough into a rectangular layer, cut into two parts and line the sides with dough. Trim off the excess dough with an allowance for finishing the edges.
Оставшееся тесто раскатайте в прямоугольный пласт, разрежьте на две части и выстелите бортики тестом. Излишки теста обрежьте с припуском на оформление краев.
Place the first cake layer on the bottom of the pan and brush it with a tablespoon of sauce. Spread some pepperoni and top with a little cheese. Alternate layers until the mold is filled. Fold the edges of the dough over. Bake at 200°C for 25-40 minutes.
На дно формы выложите первый корж и смажьте его столовой ложкой соуса. Распределите немного пепперони, сверху посыпьте небольшим количеством сыра . Чередуйте слои до заполнения формы. Заверните края теста. Выпекайте при 200 °С в течение 25-40 минут.