Chop the tomatoes and onions. Grate the cheese on a fine grater. Chop the garlic.
Нарежьте помидоры и лук. Натрите сыр на мелкой терке. Измельчите чеснок.
Combine water with sugar, a tablespoon of butter and yeast. Sift the flour and knead the elastic dough. Cover the bowl with the dough with a towel and place in a warm place for 30-60 minutes.
Соедините воду с сахаром, столовой ложкой масла и дрожжами. Просейте муку и замесите эластичное тесто. Накройте миску с тестом полотенцем и отправьте в теплое место на 30-60 минут.
Fry the onion and garlic in hot oil until soft. Add the tomatoes and pureed tomatoes and season with oregano, salt and pepper. Add Parmesan and simmer until desired consistency.
На разогретом масле обжарьте лук и чеснок до мягкости. Добавьте томаты и протертые томаты, приправьте орегано, солью и перцем. Всыпьте пармезан и тушите до нужной консистенции.
Roll out the finished dough into a thin layer with a diameter of 40-45 cm. Place the base on a baking sheet and decorate the edges. Brush with sauce and spread mozzarella. Bake in an oven preheated to maximum temperature for 10-15 minutes.
Готовое тесто раскатайте в тонкий пласт диаметром 40-45 см. Выложите основу на противень и оформите края. Смажьте соусом и распределите моцареллу. Выпекайте в заранее разогретой до максимальной температуры духовке в течение 10-15 минут.