Wash or defrost the berries.
Вымойте или разморозьте ягоды.
Beat the cheese with sugar and yolk until smooth.
Взбейте сыр с сахаром и желтком до однородности.
Combine the berries with sugar and starch, mix gently.
Соедините ягоды с сахаром и крахмалом, аккуратно перемешайте.
Roll out the dough into two rectangular layers. Trim the edges of the layers using a knife. Cut each layer into rectangles. Then cut the pieces along the long edge on each side.
Раскатайте тесто в два прямоугольных пласта. Подравняйте края пластов, с помощью ножа. Нарежьте каждый пласт на прямоугольники. Затем надрежьте заготовки по длинному края с каждой стороны.
Distribute 1 tablespoon of the curd mixture in the center of the pieces, and place some berries on top.
Распределите в центре заготовок по 1 столовой ложке творожной смеси, сверху выложите немного ягод.
Pull the edges of the workpieces towards the center and carefully pinch, lay out the cut dough one by one, like a braid.
Подтяните края заготовок к центру и тщательно защипните, нарезанное тесто выкладывайте поочередно, как косу.
Whisk the egg white and water until smooth.
Взбейте яичный белок с водой до однородности.
Brush the mixture onto the surface of the dough, paying special attention to the pinch area. Bake at 180°C for 25 minutes until golden brown.
Смажьте смесью поверхность теста, уделяя особое внимание области защипа. Выпекайте при 180 °C в течение 25 минут до золотистого цвета.