Boil the pasta. Cut the chicken into small slices. Peel and chop the onion and pepper.
Отварите пасту. Нарежьте небольшими ломтиками курицу. Почистите и измельчите лук и перец.
Fry the chicken in hot oil until golden brown.
Обжарьте на раскаленном масле курицу до румяной корочки.
Fry chopped onion and pepper separately until soft.
Обжарьте отдельно измельченные лук и перец до мягкости.
Add the chicken to the vegetables, season and cook for a few minutes.
Добавьте к овощам курицу, приправьте и готовьте несколько минут.
Mix cream cheese with tomato sauce and season to taste. Add the mixture to the meat and vegetables.
Смешайте творожный сыр с томатным соусом, приправьте по вкусу. Добавьте смесь к мясу с овощами.
Add pasta, chopped ham and stir.
Добавьте пасту, измельченную ветчину и перемешайте.
Place the mixture in a heat-resistant form. Spread grated cheese on top. Bake until golden brown at 190°C for about 20 minutes.
Выложите массу в термостойкую форму. Распределите сверху тертый сыр. Запекайте до румяной корочки при 190 °C около 20 минут.