Wash and dry strawberries and mint.
Помойте и просушите клубнику и мяту.
Whip the cream and refrigerate for 30 minutes.
Взбейте сливки и охладите 30 минут.
Beat cheese with powdered sugar until smooth. While stirring the mixture, add chilled cream in 2-3 additions.
Взбейте сыр с сахарной пудрой до однородности. Помешивая массу введите в 2-3 приема охлажденные сливки.
Place the cream in a piping bag and chill for 60 minutes.
Поместите крем в кондитерский мешок и охладите в течении 60 минут.
Roll out the dough into layers 2-3 mm thick.
Раскатайте тесто в пласты 2-3 мм толщиной.
Cut into equal rectangles. Then place on a baking sheet lined with parchment. Place a heat-resistant weight on top. Bake at 200°C for 15-20 minutes.
Нарежьте на равные прямоугольники. Затем выложите на противень, застеленный пергаментом. Установите сверху термостойкий груз. Выпекайте при 200 °C в течение 15-20 минут.
Cool the cakes and then pipe the cream on top in the shape of rounded rosettes.
Охладите коржи и затем поверх отсадите крем в форме округлых розеток.
Add some strawberries and repeat the procedure 2-3 more times.
Выложите немного клубники и повторите процедуру еще 2-3 раза.