Wash and clean the pear, leaving the tails, also cut off the base so that the pear can stand.
Помойте и почистите грушу, оставляя хвостики, основание тоже срежьте, чтобы груша могла стоять.
Heat the wine in a small saucepan, then add the powdered sugar, cinnamon, and cloves.
Разогрейте вино в небольшой кастрюле, затем добавьте сахарную пудру, корицу, гвоздику.
Next, carefully place the pear into the wine and cook over medium heat for about 10 minutes.
Далее аккуратно поместите грушу в вино и варите на среднем огне около 10 минут.
Then carefully remove the pears and place them on a paper towel or napkin.
Затем достаньте аккуратно груши и выложите на бумажное полотенце или салфетку.
Continue cooking the wine for 20-25 minutes until thickened.
Вино продолжайте варить в течение 20-25 минут до загустения.
Pour the prepared sauce over the pear.
Полейте готовым соусом грушу.