Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix butter, sugar and vanilla sugar until smooth. Add the egg and beat.
Смешайте до однородности сливочное масло, сахар и ванильный сахар. Добавьте яйцо, взбейте.
Add salt and baking powder to the flour. Sift into eggs, mix until smooth. Knead the dough.
Добавьте в муку соль и разрыхлитель теста. Просейте в яйца, смешайте до однородности. Замесите тесто.
Wrap the resulting dough with cling film. Place in the refrigerator for 90-120 minutes.
Оберните полученное тесто пищевой пленкой. Поставьте в холодильник на 90-120 минут.
Melt the chocolate.
Растопите шоколад.
Roll out the dough in your palms in the form of a “sausage”. Then make a small indentation at the tip of the sausage. Make cuts with a knife, simulating the phalanges of the fingers.
Раскатайте тесто в ладошках в виде «колбаски». Затем сделайте небольшое углубление на кончике колбаски. Сделайте надрезы ножом, имитирующие фаланги пальцев.
Coat all indentations with chocolate. Then place the almonds in the groove under the nail.
Смажьте все углубления шоколадом. Затем в углубление под ноготь положите миндаль.
Then place your fingers on a baking sheet lined with parchment paper. Bake for 15-20 minutes at 200°C.
Затем выложите пальцы на противень, выстеленный пергаментной бумагой. Выпекайте 15-20 минут при 200 °C.