Peel and chop the onion, carrots, garlic and mushrooms.
Очистите и нарежьте лук, морковь, чеснок и шампиньоны.
Separate the chicken skin from the flesh and from the bone.
Отделите у курицы кожу от мякоти и от кости.
Fry the champignons in hot oil with salt and pepper.
Обжарьте на разогретом масле шампиньоны с добавлением соли и перца.
Separately fry the onions, carrots and garlic.
Отдельно обжарьте лук, морковь и чеснок.
Next, grind the fried carrots and onions in a meat grinder along with the meat. Add salt, paprika and curry to taste, stir.
Далее измельчите обжаренные морковь и лук в мясорубке вместе с мясом. Добавьте соль, паприку и карри по вкусу, перемешайте.
Add fried champignons, chopped herbs, a handful of olives and black olives to the meat.
Добавьте к мясу обжаренные шампиньоны, нарезанную зелень, горсть оливок и маслин.
Cut the finished pancakes into thin strips. Mix with the rest of the filling.
Готовые блины нарежьте тонкими полосками. Смешайте с остальной начинкой.
Stuff the chicken. Damaged skin can be masked with the remaining pancakes. Grease with oil, sprinkle with paprika and curry. Then pour in lemon juice and sprinkle with thyme.
Начините курицу. Поврежденную кожу можно замаскировать оставшимися блинами. Смажьте маслом, посыпьте паприкой и карри. Затем полейте лимонным соком и присыпьте тимьяном.
Add a little water to the baking tray and bake at 190°C for about 60 minutes.
Добавьте немного воды на противень и выпекайте при 190 °C около 60 минут.