Remove the butter from the refrigerator in advance. According to the cream cheese cake recipe, it should be at room temperature. Prepare the mixer for whipping.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло. По рецепту крем-чиза для торта оно должно быть комнатной температуры. Подготовьте миксер для взбивания.
Place butter and powdered sugar in a deep bowl. Mix on low speed until smooth. Increase the mixer speed to maximum and beat the future cream cheese until fluffy, another 2-3 minutes.
В глубокую миску положите сливочное масло, сахарную пудру. Смешайте на небольшой скорости до получения однородной массы. Увеличьте скорость миксера до максимума и взбивайте будущий крем-чиз до пышной массы еще 2-3 мин.
Add cottage cheese and a pinch of vanilla, mix thoroughly. Curd cream cheese for cake at home is ready!
Добавьте творожный сыр и щепотку ванили, тщательно перемешайте. Творожный крем-чиз для торта в домашних условиях готов!
The finished cream cheese for the cake can be colored in any color using food coloring.
Готовый крем-чиз для торта можно окрасить в любой цвет при помощи пищевых красителей.