Recipes / Curd Easter with nuts and chocolate Творожная пасха с орехами и шоколадом
Easter cake is far from the only traditional dish served on this bright holiday. Cottage cheese Easter, or Easter, is one of the options for popular desserts for the holiday. With chocolate, vanilla, fruit, berries or dried fruits - there are many options. Prepare Easter with lemon zest, nuts and chocolate according to our recipe.
Пасхальный кулич — не единственное традиционное блюдо этого светлого праздника. Творожная пасха, либо пасха, представляет собой один из популярных десертов к празднику. С Verz? (typo) — hmm. Need clean. We'll finalize:
Пасхальный кулич — не единственное традиционное блюдо этого светлого праздника. Творожная пасха, или пасха, является одним из популярных десертов к празднику. С шоколадом, ванилью, фруктами, ягодами или сухофруктами вариантов множество. Приготовьте пасху с лимонной цедрой, орехами и шоколадом по нашему рецепту.
Steps / Шаги:
Grate the lemon zest and chocolate on a fine grater. Grind the nut mixture.
Натрите лимонную цедру и шоколад на мелкой терке. Измельчите ореховую смесь.
Rub the cottage cheese through a sieve. Add melted butter, sour cream and stir.
Протрите творог через сито. Добавьте растопленное сливочное масло, сметану и перемешайте.
Add the remaining ingredients to the cottage cheese and mix thoroughly.
Добавьте к творогу остальные ингредиенты, тщательно перемешайте.
Place the mixture in a pan lined with parchment paper.
Выложите массу в форму, застеленную пергаментной бумагой.
Cover with the free ends of the parchment. Refrigerate for 360-480 minutes under weight.
Накройте свободными концами пергамента. Охладите в течение 360-480 минут под грузом.