Remove the butter from the refrigerator in advance. It will take 1-2 hours to soften to room temperature.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло. Ему потребуется 1-2 часа для размягчения до комнатной температуры.
Start preparing the custard for Napoleon. Mix half the milk and flour. Mix well until you obtain a homogeneous consistency.
Приступайте к приготовлению заварного крема для "Наполеона". Смешайте половину молока и муку. Хорошо перемешайте до получения однородной консистенции.
Boil the second part of the milk over medium heat with the addition of vanilla sugar. Gradually add the flour mixture into the hot milk. After the mass has thickened, remove the cream for the Napoleon cake from the heat and leave to cool for 20-30 minutes in a cold place.
Вторую часть молока вскипятите на среднем огне с добавлением ванильного сахара. Постепенно вводите смесь с мукой в горячее молоко. После загустения массы снимите крем для торта "Наполеон" с огня и поставьте остывать на 20-30 мин в холодном месте.
Make the butter mixture for the cream. Grind the powdered sugar with soft butter until smooth. Combine the base with the oil mixture and mix well.
Сделайте масляную смесь для крема. Разотрите сахарную пудру с мягким сливочным маслом до однородной консистенции. Соедините основу с масляной смесью, хорошо перемешайте.