Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a separate bowl, mix sugar, 2 tablespoons vegetable oil and salt.
В отдельной миске смешайте сахар, 2 столовых ложки растительного масла и соль.
Dissolve 2 teaspoons of sugar and yeast in warm water. Add 1 cup of flour in parts and leave the dough for an hour, covering the bowl with a towel.
В теплой воде растворите 2 чайные ложки сахара и дрожжи. Частями введите 1 стакан муки и оставьте опару на час, накрыв миску полотенцем.
Add the egg mixture to the dough, add milk and flour in portions and knead the pancake dough to the consistency of liquid sour cream. Cover the bowl with a towel and leave for another 15-30 minutes.
Яичную смесь введите в опару, порциями вводите молоко и муку и замесите тесто для блинов консистенции жидкой сметаны. Накройте чашу полотенцем и оставьте еще на 15-30 минут.
Bake pancakes in a preheated frying pan on both sides until golden brown.
Выпекайте блины на разогретой сковороде с двух сторон до золотистой корочки.