Chop the onion. Chop the garlic. Boil the eggs hard. Melt the margarine.
Нарежьте лук. Измельчите чеснок. Отварите яйца вкрутую. Растопите маргарин.
Add salt to the sifted flour, add the egg, sour cream, margarine and knead the dough. Wrap the finished dough in cling film and refrigerate for an hour.
В просеянную муку добавьте соль, введите яйцо, сметану, маргарин и замесите тесто. Готовое тесто заверните в пищевую пленку и охладите в течение часа.
Fry the onion and garlic in olive oil, add the spinach and cook for a couple more minutes.
На оливковом масле обжарьте лук и чеснок, добавьте шпинат и готовьте еще пару минут.
In a bowl, mix cottage cheese with feta and sour cream, season to taste, add spinach, eggs and mix thoroughly.
В миске смешайте творог с фетой и сметаной, приправьте по вкусу, добавьте шпинат, яйца и тщательно перемешайте.
Divide the dough into two equal parts. Roll one into a thin layer, distribute it over the mold, cutting off excess edges, and bake under weight at 180 °C for 20-25 minutes.
Тесто разделите на две равные части. Раскатайте одну в тонкий пласт, распределите его по форме, срезая лишние края, и выпекайте под грузом при 180 °С в течение 20-25 минут.
Pour the creamy filling into the pie base and distribute whole boiled eggs around the perimeter.
Влейте сливочную начинку в основу для пирога, по периметру распределите целые вареные яйца.
Roll out the second piece of dough into the mold and cover the pie with it, carefully securing the edges. Grease the surface of the pie with melted margarine, make several slits and bake in an oven preheated to 180°C for 25-30 minutes.
Раскатайте второй кусок теста по форме и накройте им пирог, тщательно зафиксировав края. Смажьте поверхность пирога растопленным маргарином, сделайте несколько прорезей и выпекайте в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 25-30 минут.