Cut the butter into cubes. Grate the cheese. Cut the ham into cubes.
Нарежьте масло кубиками. Натрите сыр на терке. Нарежьте ветчину кубиками.
Sift flour into a bowl, add butter, salt, yolk, pour in ice water and knead elastic dough. Wrap the dough in cling film and place it in the refrigerator overnight.
В чашу просейте муку, добавьте сливочное масло, соль, желток, влейте ледяную воду и замесите эластичное тесто. Оберните тесто в пищевую пленку и положите его в холодильник на ночь.
Roll out the finished dough into a thin layer. Place it in the mold, cutting off excess edges. Prick it with a fork and bake under pressure in an oven preheated to 180°C for 20 minutes. Cool the base and bake without a press for another 10 minutes.
Готовое тесто раскатайте в тонкий пласт. Выложите его в форму, срезая лишние края. Наколите его вилкой и отправьте выпекаться под прессом в заранее разогретой до 180 °С духовке на 20 минут. Остудите основу и выпекайте без пресса еще 10 минут.
Mix all the ingredients for the filling in a bowl and pour into the quiche base. Bake in the oven for 20-25 minutes at 170°C.
В миске смешайте все ингредиенты для начинки и вылейте в основу для киша. Выпекайте в духовке 20-25 минут при 170 °С.