Cut the butter into cubes. Grate the cheese. Cut the onion into half rings. Chop the green onions.
Нарежьте сливочное масло на кубики. Натрите сыр. Нарежьте лук полукольцами. Измельчите зеленый лук.
To prepare the dough, sift the flour in advance. In a deep bowl, mix it with butter, salt, yolk and ice water. You should get an elastic dough. Wrap it in cling film and place it in the refrigerator overnight.
Чтобы приготовить тесто, заранее просейте муку. В глубокой чаше смешайте ее со сливочным маслом, солью, желтком и ледяной водой. Должно получиться эластичное тесто. Обернув пищевой пленкой, отправьте его на ночь в холодильник.
Place the thinly rolled dough into the mold and cut off the excess edges. Prick all over the surface with a fork and place in the oven under pressure for 20 minutes at 180°C. Then cool and bake for another 10 minutes without pressing.
Тонко раскатанное тесто выложите в форму и срежьте лишние края. Проколите вилкой по всей поверхности и отправьте в духовку под прессом на 20 минут при 180 °С. После остудите и выпекайте еще 10 минут без пресса.
Caramelize the onions in butter until brown. In a separate bowl, mix fried onions, eggs, and cream cheese. Pour in the cream, add thyme and green onions. Salt and pepper to taste.
На сливочном масле карамелизуйте лук до коричневого цвета. В отдельной миске смешайте обжаренный лук, яйца, творожный сыр. Влейте сливки, добавьте чабрец и зеленый лук. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour the onion mixture into the quiche base, place a sprig of thyme on top and bake at 170°C for 20-25 minutes.
Луковую смесь влейте в основу для киша, сверху положите веточку чабреца и выпекайте при 170 °С в течение 20-25 минут.