Cut the chicken meat into pieces. Whisk the yolk in a bowl.
Куриное мясо нарежьте на кусочки. Желток взбейте в миске.
Fry chicken fillet in hot oil, add salt, spices and stir.
На раскаленном масле обжарьте куриное филе, добавьте соль, специи и перемешайте.
In a separate bowl, combine mozzarella balls and cooked meat.
В отдельной миске смешайте шарики моцареллы и готовое мясо.
Divide the dough into 4 parts. Roll each into a thin layer and cut out circles of the same size. Place the filling in the center of the circle and pinch the edges to form a pie.
Разделите тесто на 4 части. Раскатайте каждую в тонкий пласт и вырежьте круги одинакового размера. В центр круга выложите начинку и защипните края, формируя пирожок.
Brush the pieces with egg yolk and bake at 200°C for 20 minutes.
Смажьте заготовки яичным желтком и выпекайте при 200 °С в течение 20 минут.