Cut the mozzarella into slices. Beat the egg in a bowl. Roast sweet bell peppers.
Моцареллу нарежьте слайсами. В миске взбейте яйцо. Запеките сладкий болгарский перец.
Fry the spinach in a mixture of vegetable and olive oil.
Обжарьте шпинат на смеси растительного и оливкового масла.
Roll out the dough into a circle 5mm thick. Spread the tomato sauce evenly, add the spinach, and top with mozzarella and roasted peppers.
Раскатайте тесто кругом толщиной 5 мм. Равномерно распределите томатный соус, выложите шпинат, поверх выложите моцареллу и печеный перец.
Fold in the edges of the dough and roll the pizza into a log. Brush the dough with egg and bake in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Подверните края теста и сверните пиццу в рулет. Смажьте заготовку яйцом и выпекайте в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 20-25 минут.