Shred the chicken fillet. Cut potatoes and carrots into cubes. Chop the onion.
Измельчите куриное филе. Картофель и морковь нарежьте кубиками. Измельчите лук.
Fry potatoes, carrots and chicken in vegetable oil. Add green peas, pour in water, salt and pepper to taste.
На растительном масле обжарьте картофель, морковь и курицу. Добавьте зеленый горошек, влейте воду, посолите и поперчите по вкусу.
Fry the onion in butter until soft. Add wheat flour and stir. Pour in the cream and bring the sauce to thicken over medium heat, stirring continuously. Salt and pepper to taste.
На сливочном масле обжарьте лук до мягкости. Добавьте пшеничную муку и перемешайте. Влейте сливки и доведите соус до загустения на среднем огне, непрерывно помешивая. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the fried vegetables and chicken in the pot, spread the sauce on top and cover with a “lid” of puff pastry. Make a small hole in the dough and brush it with beaten egg. Bake at 180°C for about 10-12 minutes.
В горшочек выложите обжаренные овощи с курицей, поверх распределите соус и закройте «крышкой» из слоеного теста. В тесте сделайте небольшое отверстие и смажьте его взбитым яйцом. Выпекайте при 180 °С около 10-12 минут.