Melt the butter. Chop the greens. Chop the tomatoes, pickled cucumbers and red onions.
Растопите сливочное масло. Измельчите зелень. Нарежьте помидоры, маринованные огурцы и красный лук.
Sift the wheat flour, add warm milk, yeast, vegetable oil, salt, sugar and black food coloring. Knead the dough. Grease a clean bowl with oil, place the dough in it and cover with a towel. Place in a warm place for 60 minutes.
Просейте пшеничную муку, добавьте теплое молоко, дрожжи, растительное масло, соль, сахар и черный пищевой краситель. Замесите тесто. Смажьте чистую миску маслом, выложите туда тесто и прикройте полотенцем. Уберите в теплое место на 60 минут.
Divide the finished dough into 4 parts, form buns and brush them with melted butter, sprinkling sesame seeds on top. Bake at 180°C for 15-18 minutes.
Готовое тесто разделите на 4 части, сформируйте булочки и смажьте их растопленным сливочным маслом, присыпав сверху кунжутом. Выпекайте при 180 °С в течение 15-18 минут.
In a bowl, mix the minced meat with herbs, add salt and season to taste. Form 4 cutlets and fry on a hot grill pan on both sides until cooked.
В миске смешайте фарш с зеленью, посолите и приправьте по вкусу. Сформируйте 4 котлеты и обжарьте на раскаленной сковороде гриль с двух сторон до готовности.
Cut the bun in half lengthwise, spread one half with sauce and the other with mustard. Now form the burger: on one half, first place a leaf of lettuce, then a slice of cheese, a cutlet, another slice of cheese, on top of a tomato and onion rings, and at the end a couple of slices of pickled cucumber. Cover the burger with the other half and secure with a skewer.
Разрежьте булочку вдоль пополам, одну половину смажьте соусом, а другую горчицей. Теперь сформируйте бургер: на одну половину сначала выложите лист салата, затем ломтик сыра, котлету, еще один слайс сыра, сверху помидор и кольца лука, а в конце пару ломтиков маринованного огурца. Накройте бургер другой половинкой и зафиксируйте шпажкой.