Cut the mozzarella into small pieces.
Моцареллу нарежьте на небольшие кусочки.
Mix water with sugar and yeast, sift flour, add salt and olive oil and knead the dough. Grease it with olive oil, place in a clean bowl, cover with a towel and place in a warm place for 1 hour.
Смешайте воду с сахаром и дрожжами, просейте муку, добавьте соль и оливковое масло и замесите тесто. Смажьте его оливковым маслом, положите в чистую миску, накройте полотенцем и отправьте в теплое место на 1 час.
Roll out the dough into a thin layer. Using a special mold, cut out round pieces with a diameter of 10 cm. Grease each piece with tomato paste, leaving small sides, lay out the mozzarella and fold it in half.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. С помощью специальной формочки вырежьте круглые заготовки диаметром 10 см. Каждую заготовку смажьте томатной пастой, оставляя небольшие бортики, выложите моцареллу и сложите ее пополам.
Deep fry the pies on both sides until golden brown. Place them on a paper towel to remove excess oil.
Обжаривайте пирожки во фритюре с двух сторон до золотистой корочки. Выложите их на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки жира.