Cut the ham into cubes.
Нарежьте ветчину кубиками.
Sift the flour and grind it with butter and salt into crumbs. Add water and quickly knead the dough. Wrap in film and refrigerate for 30 minutes.
Просейте муку и перетрите ее с маслом и солью в крошку. Добавьте воду и быстро замесите тесто. Заверните в пленку и охладите в течение 30 минут.
Roll out the finished dough into a layer 4-6 mm thick and distribute it over the mold, cutting off excess edges. Bake under load at 180-200 °C for 7-10 minutes.
Готовое тесто раскатайте в пласт толщиной 4-6 мм и распределите по форме, срезая лишние края. Выпекайте под грузом при 180-200 °С в течение 7-10 минут.
Fry the ham and pat dry with a paper towel to remove any remaining grease.
Обжарьте ветчину и промокните бумажным полотенцем, чтобы удалить остатки жира.
Beat eggs, cream, milk and salt until smooth. Spread the ham into the quiche base and pour in the egg mixture. Bake at the same temperature for 20-25 minutes.
Яйца, сливки, молоко и соль взбейте до однородной консистенции. В основу киша распределите ветчину и влейте яичную смесь. Выпекайте при той же температуре в течение 20-25 минут.