Cut the suluguni into slices.
Нарежьте сулугуни пластинками.
In a bowl, mix all the ingredients for the dough and knead the unleavened dough. Divide it into 10 parts and roll out thinly. Dip the layers into boiling salt water and then into cold water.
В миске смешайте все ингредиенты для теста и замесите пресное тесто. Поделите его на 10 частей и тонко раскатайте. Окуните пласты в кипящую соленую воду, а затем в холодную.
Place the first layer in the pan, spread a little butter and cheese and cover with another layer. Repeat procedures with remaining ingredients. Beat the eggs with the addition of sour cream and pour the mixture over the future achma. Bake at 180°C for about 60 minutes.
Выложите первый пласт в форму, распределите немного масла и сыра и накройте другим пластом. Повторите процедуры с оставшимися ингредиентами. Взбейте яйца с добавлением сметаны и залейте смесью будущую ачму. Выпекайте при 180 °С около 60 минут.