Grate Parmesan on a fine grater. Chop the basil. Cut the cherry tomatoes in half. Chop the garlic. Cut the mozzarella into slices.
Натрите пармезан на мелкой терке. Измельчите базилик. Нарежьте черри пополам Измельчите чеснок. Нарежьте моцареллу на слайсы.
In a separate bowl, combine tomato sauce, chopped basil, garlic and olive oil.
В отдельной миске смешайте томатный соус, измельченный базилик, чеснок и оливковое масло.
Roll out the dough into a thin layer. Flour a baking sheet and place the pizza base on it. Spread tomato sauce, mozzarella slices and cherry tomatoes on top. Sprinkle grated Parmesan cheese on top. Bake at 220°C for 15 minutes.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. Присыпьте мукой противень и выложите на него основу для пиццы. Поверх распределите томатный соус, слайсы моцареллы и помидорки черри. Сверху посыпьте тертым пармезаном. Выпекайте при 220 °С в течение 15 минут.