Separate the whites from the yolks in advance and cool them. Prepare your mixer. To obtain the perfect protein cream at home, you should also cool the whipping bowl and whisk.
Заранее отделите белки от желтков и охладите их. Подготовьте миксер. Для получения идеального белкового крема в домашних условиях следует также охладить чашу для взбивания и венчик.
Prepare cream from proteins. In a deep bowl, beat the whites with a mixer. As soon as foam appears on the surface, add sugar and citric acid. Continue whisking the mixture.
Приготовьте крем из белков. В глубокой чаше взбейте белки миксером. Как только появится пена на поверхности, добавьте сахар и лимонную кислоту. Продолжайте взбивать смесь.
Place the resulting mass in a water bath. Continue beating the egg cream for another 10 minutes. After this, remove it from the water bath and beat for another 5 minutes.
Поставьте получившуюся массу на водяную баню. Продолжайте взбивать крем из яиц еще 10 мин. После этого снимите его с водяной бани и взбивайте еще 5 мин.
Using a dye, the protein cream can be painted in any color scheme. It will be the perfect decoration for a birthday cake.
При помощи красителя белковый крем можно раскрасить в любую цветовую гамму. Он станет идеальным украшением для праздничного торта.