Chop tomatoes, cucumbers and fish.
Нарежьте помидоры, огурцы и рыбу.
Mix flour, yeast, sugar and salt. Pour in oil, water and knead into a homogeneous dough. Grease a bowl with oil, place the dough in it, cover it with a towel and put it in a warm place for 1 hour.
Смешайте муку, дрожжи, сахар и соль. Влейте масло, воду и замесите однородное тесто. Смажьте миску маслом, выложите туда тесто, накройте его полотенцем и уберите в тепло на 1 час.
Divide the finished dough into 6 equal balls. Roll each ball into a “sausage” and secure the edges tightly. Cover the pieces with a towel and leave in a warm place for another 20 minutes.
Готовое тесто разделите на 6 равных шариков. Каждый шарик скрутите в «колбаску» и плотно закрепите края. Накройте заготовки полотенцем и оставьте в теплом месте еще на 20 минут.
Boil water with honey. Place bagels in boiling water for 30 seconds, turn over and cook for another 30 seconds. Let the bagels dry on a paper towel.
Вскипятите воду с медом. Опустите в кипящую воду бейглы на 30 секунд, переверните и проварите еще в течении 30 секунд. Дайте бейглам обсохнуть на бумажном полотенце.
Dip the finished bagels into the topping and place on a baking sheet lined with parchment. Bake at 220°C until golden brown.
Готовые бейглы обмакните в топпинги и выложите на противень, застеленный пергаментом. Выпекайте при 220 °С до появления золотистой корочки.
Cut the finished bagel lengthwise, brush one half with cheese, add fish and vegetables and cover with the other half, pressing with your hand.
Разрежьте готовый бейгл вдоль, смажьте одну половинку сыром, выложите рыбу, овощи и накройте другой половинкой, прижав рукой.