Boil chicken breast fillet until done. Separate the finished meat into fibers. Grate the cheese. Cut the ham into cubes. In a separate bowl, beat the egg.
Отварите филе куриной грудки до готовности. Разделите готовое мясо на волокна. Натрите сыр. Ветчину нарежьте кубиками. В отдельной миске взбейте яйцо.
Add spices, cream cheese, grated cheese and bacon to the shredded chicken. Stir thoroughly.
К измельченному куриному мясу добавьте специи, сливочный сыр, тертый сыр и бекон. Тщательно размешайте.
Roll out the puff pastry. Cut the dough into 8 equal strips and place it in a circle in the shape of a sun. Spread the filling in the center around the perimeter of the dough, then cover the filling with dough, forming the pie in the form of a wreath.
Раскатайте слоеное тесто. Нарежьте тесто на 8 равных полосок и выложите его по кругу в форме солнышка. В центре по периметру теста распределите начинку, затем закройте начинку тестом, формируя пирог в виде венка.
Check that the dough tightly covers the filling. Brush the pie with egg and bake at 180°C for 20 minutes.
Проверьте, чтобы тесто плотно закрывало начинку. Смажьте пирог яйцом и выпекайте при 180 °С в течение 20 минут.