Tear the spinach leaves from the backing and soak in cold water for 15 minutes. Grate the cheese.
Оторвите листья шпината от подложки и замочите в холодной воде на 15 минут. Натрите сыр.
In a deep bowl, mix flour, baking powder and salt. In a separate bowl, beat the eggs. Add butter, beaten eggs, milk into the dry mixture and beat until smooth. Cover the bowl with a towel and leave on the table for 10-15 minutes.
В глубокой чаше смешайте муку, разрыхлитель и соль. В отдельной миске взбейте яйца. В сухую смесь введите сливочное масло, взбитые яйца, молоко и взбейте до однородной консистенции. Накройте чашу полотенцем и оставьте на столе на 10-15 минут.
Remove the spinach from the water, pat dry with a paper towel, and roughly chop it. Add chopped spinach and grated cheese into the dough. Mix thoroughly.
Достаньте шпинат из воды, обсушите его бумажным полотенцем и крупно нашинкуйте. В тесто введите измельченный шпинат и тертый сыр. Тщательно перемешайте.
Fill the baking pans with the prepared dough. Place tomato slices on top. Drizzle the tomatoes with olive oil. Bake at 170°C for 25 minutes.
Заполните формы для выпекания готовым тестом. Поверх выложите кружочки помидоров. Сбрызните помидоры оливковым маслом. Выпекайте при 170 °С в течение 25 минут.