Boil the pork. Cut the onion into thin rings. Cut the tomatoes into slices. Divide the meat into fibers. Chop the greens. Prepare the yeast dough for use.
Отварите свинину. Лук нарежьте тонкими кольцами. Помидоры нарежьте слайсами. Мясо разделите на волокна. Измельчите зелень. Подготовьте дрожжевое тесто к использованию.
Knead the risen dough with your hands and stretch it into a thin circle. Spread the barbecue sauce evenly, leaving a small border. Place the filling on top: meat, bacon, onions, tomatoes and grated cheese.
Подошедшее тесто разомните руками и растяните в тонкий круг. Равномерно распределите соусу барбекю, оставляя небольшой бортик. Поверх выложите начинку: мясо, бекон, лук, помидоры и тертый сыр.
Bake the pizza in the oven at maximum power for 10-15 minutes.
Выпекайте пиццу в духовке на максимальной мощности в течение 10-15 минут.