Grate the mozzarella. Remove seeds from the pepper and cut into slices. Chop the onion and garlic. Cut the peppers for the filling into feathers and the onion into half rings. Salt and pepper the minced meat and mix thoroughly.
Натрите моцареллу. Очистите перец от семян и нарежьте дольками. Измельчите лук и чеснок. Перец для начинки нарежьте перьями, а лук полукольцами. Фарш посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Drizzle a baking sheet with olive oil and place the peppers on it. Bake at 200°C for 15 minutes. Carefully remove the skin from the roasted peppers.
Сбрызните противень оливковым маслом и выложите на него перец. Запекайте при 200 °С в течение 15 минут. С запеченных перцев аккуратно снимите кожицу.
Place all ingredients for the sauce into a blender bowl and blend until smooth.
В чашу блендера выложите все ингредиенты для соуса и измельчите до однородной консистенции.
On a floured surface, use your hands to stretch the dough to the desired thickness. Apply the sauce evenly and add the filling: minced meat, peppers, onions and cheese. Place in an oven preheated to 200°C for 10-15 minutes.
На присыпанной мукой поверхности руками растяните тесто до слоя необходимой толщины. Равномерно нанесите соус и выложите начинку: фарш, перец, лук и сыр. Отправьте в разогретую до 200 °С духовку на 10-15 минут.