Chop the leeks. Chop the spinach and mozzarella.
Измельчите лук-порей. Нарежьте шпинат и моцареллу.
Fry the leeks in vegetable oil until golden brown.
Лук-порей обжарьте до золотистого цвета на растительном масле.
Boil chicken fillet in boiling water for 4 minutes. Cut into small pieces.
Куриное филе отварите в кипящей воде в течение 4 минут. Нарежьте маленькими кусочками.
Beat eggs with salt, pepper and oregano. Grease the molds with oil and add a little beaten egg to each. Then add the filling: leeks, spinach and chicken. Place in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Яйца взбейте с солью, перцем и орегано. Формочки смажьте маслом и в каждую добавьте немного взбитых яиц. Затем введите начинку: лук-порей, шпинат и куриное филе. Отправьте в разогретую до 180 °С духовку на 20-25 минут.