Check all soup ingredients. Rinse the meat and vegetables well. When choosing meat, pay attention that high-quality beef should have a rich color and a pleasant smell.
Проверьте все продукты для супа. Хорошо промойте мясо и овощи. Когда будете выбирать мясо, обратите внимание, что качественная говядина должна иметь насыщенный цвет и приятный запах.
To prepare the broth, pour cold water over the meat, stir salt in the water. Then bring the water to a boil. Place the meat in water and cook over medium heat for 60–70 minutes. Don't forget to strain the broth through a sieve.
Для приготовления бульона залейте мясо холодной водой, размешайте в воде соль. Затем доведите воду до кипения. Положите мясо в воду и варите его на среднем огне 60–70 минут. Не забудьте процедить бульон через сито.
Grate the carrots on a coarse grater. Chop the onions and potatoes. Shred the cabbage into thin strips.
Натрите на крупной терке морковь. Нарежьте лук и картофель. Пошинкуйте тонкой соломкой капусту.
Preheat a frying pan with vegetable oil. Sauté onions and carrots.
Предварительно разогрейте сковороду с растительным маслом. Сделайте пассеровку из лука и моркови.
Add chopped cabbage and shredded beef to the broth. Cook the soup over medium heat for about 10 minutes.
Положите в бульон нарезанную капусту и измельченную говядину. Суп варите на среднем огне около 10 минут.
Then put the sautéed onions and carrots, potatoes and canned beans into the pan. Pepper and salt the soup, add bay leaf. Cook the cabbage soup over moderate heat for another 10 minutes.
Затем положите в кастрюлю пассеровку из лука и моркови, картофель и консервированную фасоль. Поперчите и посолите суп, добавьте лавровый лист. Щи варите на умеренном огне еще 10 минут.
Cover the finished zhi with a lid. Let the soup sit for 10 minutes. You can serve the soup to the table.
Готовые зи накройте крышкой. Дайте супу настояться 10 минут. Можете подавать суп ко столу.
You can sprinkle the cabbage soup with fresh herbs or put a spoonful of sour cream in them.
Можете посыпать щи свежей зеленью или положить в них ложку сметаны.