Let the cherries defrost completely and place the berries in a colander or sieve to drain the juice. Wash and divide the mint into small sprigs. Prepare a baking sheet, baking paper and a silicone pastry brush for brushing the pita bread. Tip: Instead of using baking paper, you can grease the baking sheet with vegetable oil.
Дайте вишне полностью разморозиться и откиньте ягоды на дуршлаг или сито, чтобы стек сок. Вымойте и разделите мяту на небольшие веточки. Подготовьте противень, бумагу для выпечки и кулинарную силиконовую кисточку для смазывания лаваша. Совет: вместо использования бумаги для выпечки можно смазать противень растительным маслом.
Grind the cottage cheese with one chicken egg, salt and half the sugar. Add the second half of the sugar to the cherries and stir.
Разотрите творог с одним куриным яйцом, солью и половиной сахара. К вишне добавьте вторую половину сахара и размешайте.
Beat the second egg with vanilla sugar. Place sheets of pita bread on the table and check for holes. Carefully trim the damaged areas with a knife. Brush the surface of the pita bread with a mixture of egg and vanilla sugar using a pastry brush.
Взбейте второе яйцо с ванильным сахаром. Расстелите на столе листы лаваша и проверьте, нет ли в них отверстий. Аккуратно обрежьте ножом поврежденные места. Смажьте поверхность лаваша смесью яйца и ванильного сахара с помощью кулинарной кисточки.
Spread the curd mass on a sheet of lavash in an even thin layer, and evenly place the berries on top. Fold in the edges of the pita bread and do not roll the roll too tightly. Brush the strudel with the remaining egg mixture.
Разложите на листе лаваша ровным тонким слоем творожную массу, на ней сверху равномерно разложите ягоды. Заверните края лаваша и не слишком плотно сверните рулет. Помажьте штрудель оставшейся яичной смесью.
Preheat the oven to 180 degrees. Place baking paper on a baking sheet, place lavash strudel with cherries on it and bake for 15-20 minutes. After cooking, remove the strudel from the oven and cool.
Нагрейте духовку до 180 градусов. Постелите на противень бумагу для выпечки, положите на нее штрудель из лаваша с вишней и запекайте15-20 минут. После приготовления достаньте штрудель из духовки и остудите.
Cut the cherry lavash strudel into portions about 4 cm long, place on dessert plates or saucers and sprinkle with powdered sugar. Garnish the strudel with mint sprigs.
Разрежьте вишневый штрудель из лаваша на порционные куски длиной около 4 см, выложите на десертные тарелки или блюдца и посыпьте сахарной пудрой. Украсьте штрудель веточками мяты.