Thaw puff pastry at room temperature. Clean the pink salmon and cut it into two pieces of fillet. Wash and peel the leeks, lettuce leaves and green onions. Boil and peel quail eggs. Prepare a frying pan, a rolling pin, some flour for rolling out the dough, a baking tray and baking paper. Tip: raw fish for making strudel can be replaced with canned fish - the same pink salmon or, for example, tuna fillet.
Разморозьте слоеное тесто при комнатной температуре. Почистите горбушу и разделайте ее на два куска филе. Помойте и почистите лук-порей, вымойте салатные листья и зеленый лук. Сварите и очистите от скорлупы перепелиные яйца. Приготовьте сковородку, скалку, немного муки для раскатки теста, противень и бумагу для выпечки. Совет: сырую рыбу для приготовления штруделя можно заменить консервированной – той же горбушей или, например, филе тунца.
Cook the fish in a steamer or bake in the oven, divide it into pieces 2-3 cm in size. Cut the leek into rings. Grate the cheese on a medium grater.
Приготовьте рыбу в пароварке или запеките в духовке, разделите ее на куски размером 2-3 см. Нарежьте лук-порей кольцами. Натрите на средней терке сыр.
Melt the butter in a frying pan and fry the leeks until soft. Place the fish in the pan, salt and pepper. Stir and keep covered over low heat for another 2 minutes.
Растопите на сковороде сливочное масло, обжарьте на нем лук-порей до мягкости. Положите на сковороду рыбу, посолите и поперчите. Перемешайте и подержите на слабом огне под крышкой еще 2 минуты.
Dust the table and rolling pin with flour and place a sheet of puff pastry on the table. Roll out the dough lightly with a rolling pin until the sheet is no thicker than 3mm. Spread the fish filling onto the dough in an even layer and sprinkle cheese on top. Fold the edges of the dough over the sides and roll the dough and filling into a roll.
Присыпьте стол и скалку мукой, разложите на столе лист слоеного теста. Слегка раскатайте тесто скалкой, чтобы лист был не толще 3 мм. Выложите на тесто ровным слоем рыбную начинку, сверху посыпьте ее сыром. Подверните по бокам края теста и заверните тесто с начинкой в рулет.
Preheat the oven to 200 degrees, place the fish strudel on a baking sheet lined with baking paper. Bake the strudel for about 25 minutes, then remove it, cool and cut into portions.
Разогрейте духовку до 200 градусов, выложите штрудель с рыбой на противень, застеленный бумагой для выпечки. Запекайте штрудель около 25 минут, затем достаньте его, охладите и нарежьте порционными кусками.
Place lettuce leaves on a plate and place chopped fish strudel on them. Garnish the dish with quail egg halves and green onions.
Выложите на блюдо листья салата, разложите на них нарезанный штрудель с рыбой. Украсьте блюдо половинками перепелиных яиц и перьями зеленого лука.