The apples need to be washed well, the seed pods removed, and cut into cubes. Beat the egg in a separate bowl. Defrost the dough. Place the chocolate in the freezer.
Яблоки нужно хорошо помыть, извлечь семенные коробочки, порежьте кубиками. Взбейте яйцо в отдельной миске. Разморозьте тесто. Шоколад уберите в морозилку.
Prepare the apple part of the filling. Mix apples, cinnamon, vanilla sugar and leave for 20 minutes.
Приготовьте яблочную часть начинки. Смешайте яблоки, корицу, ванильный сахар и оставьте на 20 минут.
Prepare the curd part of the filling. Beat the cottage cheese with white sugar in a blender to obtain a smooth, smooth mass. Mix the resulting mass with the apple part of the filling.
Приготовьте творожную часть начинки. Взбейте блендером творог с белым сахаром, чтобы получилась однородная нежная масса. Смешайте получившуюся массу с яблочной частью начинки.
Prepare the strudel. Roll out the dough sheet thinly. Spread some of the filling over the dough. Roll the roll. Secure the edges of the roll. Do the same with the remaining dough and filling.
Приготовьте штрудель. Тонко раскатайте пласт теста. Распределите часть начинки по тесту. Скрутите рулет. Закрепите края рулета. То же самое проделайте с оставимся тестом и начинкой.
Bake the strudel. Transfer the resulting rolls to a baking sheet. Brush the strudel with beaten egg. Bake at 180 degrees for 25 minutes.
Испеките штрудель. Переложите получившиеся рулеты на противень. Смажьте штрудель взбитым яйцом. Выпекайте при температуре 180 градусов 25 минут.
Remove the chocolate from the freezer and grate it.
Достаньте шоколад из морозилки и натрите на терке.